Tüm ürünlerde ücretsiz KARGO
Sisal Halı Nedir?

Sisal Halı Nedir?

Sisal Halı Nedir?

Sisal görünümlü halılar üç kancalı dokuma makinesinde yüzyüze tekniğine göre dokunmaktadırlar.

Üç kancanın aynı zamanda üç atkıyı birden atması anlamına gelmektedir. Üstteki kanca üst halının tabanı için, alt kanca da alttaki halının tabanı için atkıyı atmaktadır. Orta kanca ise halıya kabartma yüzeyi sağlamak için dönüşümlü olarak alt ve üst halıda dokunan kalın atkıyı atmaktadır. Bu şekilde özel patentli üç kanca vasıtasıyla sisal görünümlü dokuma yapısı elde edilmektedir.
Tüm sisal halılar lateks taban üstüne dokunmuş liflerden oluşur. Sisal malzemesi, doğası gereği anti-statik, anti-bakteriyel, aleve dayanıklı ve elastiktir.
Bu özellikleri onu ideal bir zemin kaplama malzemesi yapmaktadır. Sisal halı modellerimizi incelemek için; https://www.dekozer.com/halilar/sisal-hali/32

Zengin desen ve renk seçenekleri olan sisal halıları, odanızı yeniden dekore etmek istediğinizde veya havasını farklılaştırmak istediğinizde size çok farklı seçenekler sunar. Sisal’in doğal güzelliğinin cazibesinden kendinizi alamayacaksınız. Sisal halıların hem desen hem de renk olarak pek çok seçeneği var. Oluşturacağınız şık kombinasyonlar odanıza nefes aldıracak.

Tümüyle doğal / Çevre dostu / Uygun maliyet / Yüksek kalite

Her türlü mekana duvardan duvara ve ya bordürlü parça halı şeklinde uygulanabilir. Aşınmaya karşı dayanıklı malzeme olduğundan merdiven, koridor ve antre projelerinde özellikle tercih edilmektedir.

Brezilya ve Hollanda’dan ithal ettiğimiz sisal halılarımızın eni 80 - 100 - 120 - 160 - 200 - 300 - 400 santimetre olup her türlü uygulama firmamız tarafından yapılmaktadır.

Sisal halılarda beğendiğiniz kumaş, deri vb. malzemenin arzu ettiğiniz estetik anlayışla halınızla bütünleşmesini sağlamak firmamızın faaliyetleri arasındadır.

Sisal halı modellerinde istediğiniz her ölçüyü sağlayabilmekteyiz.