Tüm ürünlerde ücretsiz KARGO
2021 Halı Modelleri

2021 Halı Modelleri

Bir evi ev yapan en güzel detaylardan biri de halılardır. Bu nedenle halı modelleri ve fiyatları oldukça önem taşımaktadır. Salon halı modelleri, mutfak halı modelleri, yatak odası halı modelleri yapılarına ve renklerine göre değişmektedir. Aynı zamanda her senenin popüler halı modelleri de değişiklik gösterir. Kimi zaman bu trendler el yapımı dokuma halı modellerine , kimi zaman geometrik şekilli halılara kimi zaman da 2021 halı modellerinde olduğu gibi renkli ve desenli modellere göre çeşitlenebilir.

Yeni evlenenler ve evini yeniden düzenlemek isteyenler için bu senenin trend ve modern halı modellerini sizler için derledik. Umarız halı seçiminde faydalı olur ve alışverişinizi kolay yapmanızı sağlayabiliriz. Dilerseniz 2021 halını modellerine şöyle bir göz gezdirelim.   

2021 Halı Modelleri Gri Rengini Çok Sevdi

Bu senenin trend halı rengi; gri. Özellikle evin antre bölümünde rahatlıkla kullanabileceğiniz gri rengi ve tonlarına bej ve krem renk tonlarınıda ekleyebilirsiniz. Gri renk modern halı modelleri hem evinizi aydınlık gösterecektir hem de yumuşak tonları ile huzur hissini yansıtacaktır. Peki açık renk halı temizliği nasıl olacak dediğinizi duyar gibiyiz. Bu konuda endişelenmenize gerek yok çünkü eğer kaliteli bir halı tercih ederseniz, kirin ipliklere işlemediğini ve kolaylıkla temizlenebildiğini göreceksiniz.

2021 Halı Modelleriyle Büyük Halı Modası Geri Döndü

Geçtiğimiz senelerin aksine bu sene büyük halı modelleri moda. Daha önceki yıllarda laminant ve parkelerin ön plana çıkması için küçük ve kilim tarzı halılar tercih ediliyordu. 2021 yılı ile bu moda kendisini büyük halı modellerine ve gösterişli alanlara bırakıyor. Dolayısıyla halının yapısı, renkleri ve dokusu büyük önem kazanıyor.

Büyük halı seçerken, halıyı kullanacağınız odanın büyüklüğünü de önceden hesaplamanızda fayda var. Eğer büyük boy halı satın almak istiyorsanız, gösterişli, kendini belli eden ve modern halı modellerine bakmanızda fayda var.      

2021 Halı Modellerinde Konfor Ön Planda

2021 yılı halı modelleri kısa tüylü halıları tercih etti diyebiliriz. Bunun bir amacı da kısa tüylü halıların daha kolay temizlenebilmesi ve kişiye bu anlamda konfor sağlaması. Özellikle büyük boy halılarda kısa tüylü tercih ederseniz hem temizliği hem de görselliği açısından çok daha rahat edersiniz. Bu tarz halı seçimlerinde tüylerin sert olmamasına ve yumuşak olmasına dikkat etmeniz ise önem taşıyor.

2021 Halı Modelleri Baharı Hatırlatıyor

Birkaç rengin birlikte kullanıldığı rengârenk halılar bu sene evlerimizi süslüyor. 2021 halı modellerinin trend rengi gri, ama ben gri istemiyorum daha renkli olsun diyorsanız bu sene sizin seneniz diyebiliriz çünkü aynı zamanda rengârenk halı desenleri de 2021 yılının modasını oluşturuyor. Pastel tonlarının ön planda olduğu ve renklerin birbirini destekleyerek hoş bir uyum yarattığı halı modellerini seçerken kendinizi bahar gibi hissedeceğinize eminiz.

Renkli halı deseni seçerken, halının diğer mobilyalarla uyumuna dikkat etmenizde fayda var. Örneğin, perdelerinizde desenliyse bu odanın dekorasyonunu bozabilir. Böyle olmaması için sade detaylarla döşenmiş bir odaya renkli halı tercih edebilirsiniz.